top of page
handmatige rolluiken

ROLLUIKEN EN AUTOMATISERING IN BRUGGE BIJ KUVECO

arrow-down.gif

PLAATSEN VAN ROLLUIKEN

Bij het kiezen en plaatsen van rolluiken komt meer kijken dan u denkt. Zo bestaan er verschillende soorten rolluiken, elk met hun afwerkings-, plaatsings- en stijlmogelijkheden. Bij Kuveco bieden we een ruim assortiment aan kwaliteitsvolle en betrouwbare rolluiken aan in West-Vlaanderen. Niet alleen zijn ze erg functioneel voor de lichtinval in uw woning en qua beveiliging, maar ze zijn ook esthetisch aantrekkelijk.

Ons team helpt u graag bij het kiezen van de juiste rolluiken en het plaatsen ervan. Zo bieden we bij onze diensten onder meer het plaatsen van inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken aan. De juiste keuze hangt in de eerste plaats af van of u deze wilt wegwerken in uw gevel of aan de binnen- of buitenkant van uw woning.

Anchor 1

INSTALLEREN VAN AUTOMATISERING

Wilt u uw rolluiken kunnen bedienen met een eenvoudige druk op de knop? Dat kan, want Kuveco neemt ook de automatisering van uw rolluiken voor zijn rekening. Zo bepaalt u vanop afstand makkelijk de lichtinval in uw woning. We werken vaak met motorbediening via zonnepanelen waarbij dit alles in de kast van het rolluik verwerkt kan worden. Dit heeft als voordeel dat er niet geboord moet worden voor het aansluiten van de elektriciteit.

 

Bij het uitvoeren van totaalprojecten kan Kuveco in Brugge uw woning ook voorzien van een geautomatiseerde garagepoort. We helpen u graag meedenken wat de mogelijkheden voor uw woning zijn wat betreft rolluiken en de automatisering ervan. 

arrow-down.gif
Anchor 2
rolluiken

INTERESSE IN HET PLAATSEN, RENOVEREN OF HERSTELLEN VAN ROLLUIKEN OF DE AUTOMATISERING ERVAN?

Neem contact op met ons voor meer informatie of een offerte op maat.

CTA
bottom of page